На Волині на Водохреще біля водойм розгорнуть 9 рятувальних постів. Купатися радять там

На Волині на Водохреще біля водойм розгорнуть 9 рятувальних постів. Купатися радять там

У день Водохреща побутує традиція купань у крижаній воді. З цим пов’язані чимало ризиків для життя і здоров’я людей. Волинські рятувальники закликають громадян зважити на власні можливості та врахувати усі фактори й загрози перед тим, як занурюватися у крижану воду, інформує пресслужба ДСНС. 

На Волині 19 січня біля водойм будуть розгорнені 9 рятувальних постів, на яких чергуватимуть 39 рятувальників, а також перебуватиме 9 одиниць техніки ДСНС.

У Луцьку рятувальні пости діятимуть на Теремнівській водоймі та на пляжі на річці Стир в Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки. За безпекою лучан пильнуватимуть фахівці водолазно-рятувального відділення м. Луцька.

У Ковелі на час водохресних купань функціонуватиме рятувальний пост на міському водосховищі.

Традиційно купатимуться й на озері Світязь в однойменному селі. Там чергуватимуть працівники відділення водолазно-рятувальних робіт.

У Камінь-Каширському районі рятувальні пости діятимуть на озері Озюрко та на водоймі в селі Осівці, а також на пляжі в центральному парку та на пляжі «Сонячний» в смт Любешів, крім того – на річці Прип’ять у селі Ветли.

Рятувальники рекомендують обирати для занурень виключно вказані місця, де діятимуть пости, й вкотре наголошують, що такі купання – небезпечні та екстремальні за своїм впливом на людське здоров’я.

Читайте також: В єпархії ПЦУ повідомили, коли освячуватимуть воду в Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Судитимуть волинського експоліцейського, який влаштував стрілянину в Хрінниках
Наступна новина Падіння гвинтокрила в Броварах: СБУ розглядає кілька версій катастрофи
Останні новини
Схожі новини