Ексгенпрокурора, який хотів виїхати з України, не пустили прикордонники

Ексгенпрокурора, який хотів виїхати з України, не пустили прикордонники

Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка представився багатодітним батьком, намагаючись втекти з України. Проте його не випустили прикордонники.

Про це повідомив народний депутат від «Слуги народу» Макс Бужанський у Телеграм-каналі, – інформує ІА «Волинські новини».

«Життя прекрасне і дивовижне. І іноді вона дає шанс стати героєм. Останній шанс. Саме такий шанс отримав щойно ексгенеральний прокурор Рябошапка, залишений нами 2,5 години тому в момент безстрашної втечі з Батьківщини через КПП Косино. Відчайдушний захисник Вітчизни представився не тільки Рябошапкою, а й батьком трьох дітей. І це давало йому підставу покинути Україну», – повідомив нардеп.

За його словами, «Рябошапка не зміг пред’явити дітей, яких кудись супроводжував за кордон, і показати хоч якийсь документ, що підтверджує, що він їхній батько або хоча б мати». При цьому він вказав, що прикордонники дві години перевіряли експрокурора, після вирішили заборонити йому перетин кордону.

«Тому що Україна своїх не кидає, друзі!!! Що ж, мабуть доведеться перекваліфікувати назад в управдоми. До речі, призовний вік дозволяє Руслану Георгійовичу командувати десантно-штурмовою бригадою хоч завтра! Присвячую цей вечір всім справжнім прокурорам, гарного вам настрою, друзі!!»- підсумував Бужанський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Елементи душових систем, їх види та особливості вибору
Наступна новина Рівненський архієпископ закликав вірян і духовенство УПЦ «об'єднатися навколо Київського престолу»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні