Екс-кандидат в нардепи на Волині став головою Старовижівської РДА

Екс-кандидат в нардепи на Волині став головою Старовижівської РДА
Максим Приймачук із Дмитром Разумковим під час виборчої кампанії 2019 у Луцьку

Головою Старовижівської РДА став Максим Приймачук, колишній кандидат від «Слуги народу» на парламентських виборах 2019-го, балотувався в раду в 23-му окрузі, де перемогла Ірина Констанкевич.

Відповідне розпорядження №280/2020-рп глава держави підписав 17 квітня, про це йдеться на офіційному сайті Офісу Президента.

Нагадаємо, 17 квітня Зеленський призначив головою Рожищенької РДА депутата Луцькради і бізнесмена  Сергія Шкоду. Як раніше повідомляли ЗМІ, серед претендентів на крісло голови Старовижівської РДа був ще один екс-канидадт у нардепи від «Слуги народу» Олег Місірук.

Довідково. Максим Приймачук народився 19 лютого 1987 року в селі Хотешів Камінь-Каширського району Волинської області. Навчався у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Правознавство». Засновник ЖБК «Рать» і ТОВ «ДП Комфордбуд». Має дружину Анастасію, сина Івана і доньку Варвару. У власності кандидата на посаду голови РДА – квартири на 48,3 та 59,8 «квадрата», а також земельна ділянка у Ратному на 0.1297 га. Їздить на TOYOTA CAMRY 2006 року випуску, його дружина – на AUDI Q7 2010 року. У 2019 році Максим Приймачук отримав 68 711 гривень зарплати у ЖБК «Рать» і 1 422 420 гривень доходу від підприємницької діяльності. У 2019 році балотувався до парламенту від «Слуги народу». Був другим за підсумками голосування.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус  у містах і районах Волині. Нові випадки
Наступна новина Після Вербної неділі різко зросла кількість захворювань на коронавірус, - МОЗ
Останні новини
Схожі новини