Екс-керівника волинської юстиції, попри рішення суду, не поновлюють на посаді. ВІДЕО

Екс-керівника волинської юстиції, попри рішення суду, не поновлюють на посаді. ВІДЕО
Скріншот із відео

Екс-начальника Головного управління юстиції у Волинській області Валентина Кухарика не допускають до роботи, хоч

Про це повідомляє Сфера-ТВ.

На початку 2018-го року, ймовірно через певні обставини і під тиском відповідних важелів було звільнено тодішнього начальника волинської юстиції Валентина Кухарика. Далі - судові позови. Спершу Адміністративний суд Волинської області, розглянувши справу ухвалив, що правда таки на боці позивача Валентина Кухарика. 

«21 червня цього року було рішення суду першої інстанції, яке підлягає негайному виконанню. І Міністерство юстиції повинно було виконати це рішення», – розповів екс-начальник Головного управління юстиції у Волинській області Валентин Кухарик.

Однак міністерство, не беручи до уваги з якихось міркувань, так би мовити, вердикт Феміди, призначає керівником волинської юстиції іншу особу, а рішення Волинського окружного адмінсуду оскаржує в апеляційній інстанції. Однак і тут апелянти зазнали фіаско. 

«15 листопада цього року рішенням восьмого апеляційного адміністративного суду в задоволенні скарг було відмовлено Міністерству юстиції та головному теруправлінню юстиції, а рішення суду першої інстанції залишилось в силі», – зазначив Кухарик. 

Окрім того, згідно з рішенням суду Валентину Кухарику мали б виплатити зарплату за час вимушеного прогулу, а це понад 150 тисяч гривень.

Обидва рішення – як поновлення на посаді, так і виплата компенсації – підлягають негайному виконанню.

Проте сьогодні крісло начальника управління займає Антон Кустик, який до керівної роботи взявся лише півтора місяця тому. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відкрили кримінал через неякісний ремонт доріг
Наступна новина Лучани скаржаться, що не можуть викликати дитячого лікаря додому. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини