На «Ягодині» затримали іноземного шахрая та викрадену іномарку

На «Ягодині» затримали іноземного шахрая та викрадену іномарку

Іноземного шахрая та викрадену іномарку, що перебували у міжнародному розшуку, затримали співробітники прикордонного відомства на пункті пропуску «Ягодин». Про це повідомляє Волинська правда, з посиланням на Держприкордонслужбу України.

Учора, 8 квітня, в пункті пропуску «Ягодин» під час оформлення подорожуючих громадян прикордонниками Луцького загону, спрацювала міжнародна база даних Інтерполу. Громадянина Німеччини розшукували на батьківщині правоохоронні органи за вчинення злочину передбаченого статтею 374 КК Німеччини «Шахарайство».

Крім того, у цьому ж в пункті пропуску військовослужбовці виявили викрадений в Литві автомобіль «Chrysler» 2004 року випуску. За кермом транспортного засобу латвійської реєстрації знаходився громадянин України.

За цими фактами поінформували українське бюро Інтерполу в м. Києві. Затриманого іноземця та іномарку передали співробітникам Нацполіції.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Експорт Волині до країн ЄС
Наступна новина Оголошено початок конкурсу на найкращий промо-ролик про Ковель
Останні новини
Схожі новини