Ернест та Єлисей, Руфіна та Евнікія: рідкісні імена дітей у Камінь-Каширському районі

Ернест та Єлисей, Руфіна та Евнікія: рідкісні імена дітей у Камінь-Каширському районі
Фото: promin.cv.ua

У Камінь-Каширському районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану повідомили, якими іменами найчастіше називали дітей у минулому році на Камінь-Каширщині.

Про це повідомляє Район.Камінь-Каширський.

Так, найпоширенішими іменами були для хлопчиків Тимофій, Матвій, Денис, Максим, Назар, Давид, Даниїл, Арсен, Марк. Дівчаток найчастіше називали Софія, Злата, Мілана, Емілія, Дарина, Олександра, Ангеліна.

Серед рідковживаних імен, якими називали батьки своїх дітей, були Ян, Платон, Ернест, Самуїл, Єлисей, Георгій, Гордій, Родіон, Ігнат, Матфій, Азарія.

А ось які рідкісні імена використовували, називаючи дівчаток: Серафіма, Руфіна, Даніела, Емілія-Олівія, Амелія, Лія, Рената, Ізабелла, Домініка, Суламіта, Аріадна, Ніколіна, Евнікія, Вірсавія, Єфрем, Власта.

До речі, 2018 рік виявився плідним на двійнят – зареєстровано 5 пар. Зокрема в місті Камінь-Каширський – три, у селах Стобихівка та Піщане по одній.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Берестечку молилися під храмом, який вийшов з МП, бо настоятель загубив ключі
Наступна новина На Волині ще одна релігійна громада перейшла у ПЦУ
Останні новини
Схожі новини