Ватажки бойовиків ОРДЛО оголосили загальну мобілізацію

Ватажки бойовиків ОРДЛО оголосили загальну мобілізацію
Фото ілюстративне

Ватажки бойовиків ОРДЛО, глави терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" Денис Пушилін та Леонід Пасічник підписали указ про загальну мобілізацію.

Про це пише Українська правда з посиланням на телеграм-канали бойовиків.

«Закликаю земляків, які перебувають у запасі, прибути у військові комісаріати. Сьогодні мною підписано указ про загальну мобілізацію», – написав Пушилін.

Він закликав усіх чоловіків так званої "ДНР", здатних тримати в руках зброю, "встати на захист своїх сімей, дітей, дружин, матерів".

Читайте також: Сьогоднішні події на тимчасово окупованій території є черговим витком гібридної війни, - СБУ

Пушилін також заявив, що терористи досягнуть "бажаної і необхідної нам усім" перемоги, "захистять" Донбас та "всіх російських людей".

Пізніше російські ЗМІ повідомили, що ватажок так званої "ЛНР" Леонід Пасічник також підписав указ про загальну мобілізацію. 

В "документі" зазначається, що в рамках указу забороняється виїзд за межі ОРЛО чоловікам віком від 18 до 55 років.

Нагадаємо, у так званих «ДНР» та «ЛНР» проводять масову евакуацію жінок та дітей.  Президент США Джо Байден заявив учора, що впевнений у тому, що Росія вже прийняла рішення про вторгнення в Україну. Є ризик, що вони хочуть дійти навіть до Києва. Також учора вибухнув газопровід «Дружба», що в Луганську. Але українська розвідка попереджала, що бойовики замінували низку об'єктів соціальної інфраструктури й у Донецьку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки нових хворих виявили в Україні. Статистика на 19 лютого
Наступна новина Окупанти вбили українського військового
Останні новини
Схожі новини