Facebook заблокував понад 270 сторінок російської «фабрики тролів», які діяли і в Україні

Facebook заблокував понад 270 сторінок російської «фабрики тролів», які діяли і в Україні

Facebook розробляє інструмент, який дасть можливість перевірити чи стежать вони за сторінками, які контролює петербурзьке «Агентство досліджень інтернету».

Facebook заблокував понад 270 сторінок агентства, які, як вони вважають, використовувалися для політичного впливу на юзерів із Росії  та російськомовних жителів з країн-сусідів, інформує УНІАН.

Про це повідомив Марк Цукерберг.

"Цей конкретний набір сторінок та облікових записів був націлений на Росію та людей, які розмовляють російською мовою у сусідніх країнах, таких як Азербайджан, Узбекистан та Україна", - заявив Цукерберг.
Також він додав, що за хоча б однією із заблокованих сторінок стежили близько мільйона людей, а ще півмільйона – хоча б за одним таким профілем у Instagram.

Цукерберг обіцяє, що з’явиться інструмент, який дасть змогу юзерам перевірити, чи слідкують вони за якоюсь із подібних сторінок.

Фото: ілюстративне, джерело: News Front


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Палиця відзначив волинських біатлоністок, які привезли перемогу з паралімпійських ігор. ФОТО
Наступна новина Kreker Production випустив збірку україномовного репу «LocoMotive»
Останні новини
Схожі новини