«Факт роздягання не підтвердився». Поліція прокоментувала скандал у луцькій школі

«Факт роздягання не підтвердився». Поліція прокоментувала скандал у луцькій школі

Учора, 15 квітня, в соцмережах та деяких ЗМІ опублікували інформацію про те, що у Луцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15 вчителька математики Волога Лілія Володимирівна змусила 13-річних школярок роздягнутись до білизни, адже, з їх слів, шукала у них електронні сигарети. Мовляв, хтось з учениць палив у приміщенні школи.

16 квітня цей випадок зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень, також у навчальному закладі зібрались усі сторони інциденту, – повідомляє поліція Волині.

«Факт роздягання не підтвердився. Від батьків трьох дітей надійшли заяви, що вони не бажають розвивати цю подію далі та розберуться з усім самостійно. Також не хочуть, аби їхніх дітей опитували та відбирали в них пояснення. У подальшому це питання більше не підніматимуть», - розповіла керівниця сектору ювенальної превенції Луцького РУП Олена Лесь.

Читайте також: Скандал зі скотчем: закрили кримінальне провадження щодо виховательки дитсадка

Поліцейські провели профілактичні бесіди з дітьми, батьками, вчителями, аби в майбутньому схожих ситуацій не допускалось. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шукають безвісти зниклого 21-річного лучанина
Наступна новина Чому Путін заговорив про Сребреницю. Пояснення експерта
Останні новини
Схожі новини