«Заграла новими барвами». Показали, як змінили школу №15 у Луцьку

«Заграла новими барвами». Показали, як змінили школу №15 у Луцьку

У Луцьку капітально відремонтувати заклад загальної середньої освіти №15. За кошти міського бюджету старий шатровий дах замінено на новий, утеплений, капітально відремонтовано актову залу, підсилено стіни та міжвіконні простінки, подвір’я перед входом викладено сучасною бруківкою та освітлено.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Цьогоріч, за програмою НЕФКО, розпочато роботи з термомодернізації школи. Нині уже замінено практично усі вікна на енергозберігаючі, перекрито мембранною плівкою дах над спортивним залом, триває утеплення фасаду. Встановлено ІТП.

«Підрядна організація уже зробила більшу частину фасаду й пофарбувала його. Виходить гарно. Школа заграла новими барвами. Перекрито дах над спортзалом, буде зроблено відмостку. Роботи плануємо завершити до 1 вересня. Кошторис робіт становить 13,5 мільйонів гривень. Гроші вдалося отримати по програмі НЕФКО. Співфінансування з міського бюджету становить 10 %. 

Від впровадження енергозберігаючих заходів вдасться отримати орієнтовно економію у 50 % на енергоносіях. Ці кошти можна буде спрямувати на ремонтні роботи у середині навчальних закладів», – зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.

Ігор Поліщук додав, що також планують обладнати у внутрішньому дворику школи гарний сквер із лавочками, освітлення та відеонагляд, аби тут не розпивали алкоголь. Демонтують біля школи й декоративний паркан, який уже за роки втратив свою привабливість та не несе ніякого змістового навантаження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські капелани здали кров для онкохворих дітей
Наступна новина «Червона зона»: поліція зупиняє автобуси, які їдуть до Луцька
Останні новини
Схожі новини