Скандал зі скотчем: закрили кримінальне провадження щодо виховательки дитсадка

Скандал зі скотчем: закрили кримінальне провадження щодо виховательки дитсадка
Фото ілюстративне

Кримінальне провадження, яке розслідувало Луцьке райуправління національної поліції у Волинській області щодо ймовірного некоректного поводження із дитиною у закладі дошкільної освіти №37, закрите.

Про це поінформувала «Газету Волинь» речниця поліції Ольга Бузулук.

«Слідчий повідомив, що 31 березня кримінальне провадження щодо по виховательки закрите за відсутності складу злочину», – передала Бузулук .

Раніше речниця поліції Ольга Бузулук інформувала, що мама, яка повідомляла журналістам про те, що її дитині вихователька заклеювала ротик скотчем, відмовилася давати покази слідчому, а вихователька свою вину заперечує.

У поліції під час розслідування закликали всіх інших батьків, які скаржилися на поведінку виховательки, прийти й дати покази.

Нагадаємо, 17 лютого стало відомо, що в одній із груп луцького дитсадка №37 вихователька заклеювала дітям роти скотчем. Як розповіла начальниця луцького управління освіти Зіновія Лещенко, згадану виховательку звільнили з посади, однак вона також зазначила, що, скоріше за все, жінку просто переведуть працювати в іншу групу чи інший садочок.

За фактом неналежного виконання вихователькою одного з дитячих садочків Луцька професійних обов’язків відкрили кримінальне провадження

Сама ж вихователька групи «Веселка» луцького дитсадка, яку звинувачують у тому, що вона заклеювала дітям роти скотчем, своїм єдиним порушенням вважає підвищення голосу. Вона написала заяву на звільнення.

Скандал у дитсадку прокоментував Луцький міський голова Ігор Поліщук. Згодом батьки відмовилися давати свідчення поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 60% українців підтримують запровадження локдауну, аби стримати COVID-19
Наступна новина Скільки волинян вже померло від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини