Farm Fresh – свіже фермерське молоко, яке Ви так давно шукали!

Farm Fresh – свіже фермерське молоко, яке Ви так  давно шукали!

Як шкода, що сьогодні на ринку натуральні і свіжі продукти стали рідкістю... Серед величезної кількості різнобарвних упаковок і продуктів ми все більше звертаємо увагу на склад, на упаковку в пошуках чогось дійсно справжнього... природного…

Тільки задумайтесь, скільки часу, наукових винаходів і відкриттів прийшлось пройти людям, щоб... О еврика!... Дійти до висновку, що найкраще - це природне, справжнє...
Дійсно, у всьому світі з величезною силою набирає обертів так званий "здоровий тренд". Людство починає відмовлятись від штучного, синтетичного і повертається до природи.

ТМ FARM FRESH В ТРЕНДІ! А Ви?

Сказано модно, проте насправді все просто: проста упаковка, прості природні складові, просто молоко! Ми підтримуємо Вас у прагненні дбати про своє здоров'я! Турбота про здоров’я сьогодні - це не тільки модно, це – стиль життя мільйонів людей! Відчуваємо відповідальність за здоров’я нації, яке напряму залежить від харчування! І в сучасних умовах це питання No1! Погодьтесь! Саме тому ми можемо із впевненістю сказати, що Farm Fresh - це свіже молоко, яке Ви так давно шукали!

Ми пропонуємо унікальність - тільки свіже молоко з кращих західноукраїнських ферм! Чим же воно таке унікальне?

  • По-перше, своєю природною жирністю! Це молоко ми не нормалізуємо, простими словами, ми не збираємо вершки. Тут нічого не абрано, нічого (!) зайвого не додано!
  • По-друге, наше молоко Незбиране ми "одягнули" у крафтову упаковку. Це перша упаковка Pure-Pak з природного картону без пластикової кришки, аналогів якої на західно-українському ринку молочної продукції ще не було. До речі, цій упаковці була присвячена стаття у європейському виданні “ELOTALK”, як про натуральне пакування для натуральних продуктів.

А ще про нашу супершвидкість!) Продукцію Farm Fresh ми реалізуємо лише локально, на Західній Україні, там, де і збираємо сировину. Завдяки цій швидкості Ви щодня отримуєте надзвичайно свіже молоко! Доречі, його термін придатності усього 5 діб! Саме тому ми говоримо... “Молоко духмяніє, як ще півень не піє!”)))

Користуючись нагодою, хочемо привітати Вас з новорічними та різдвяними святами! Бажаємо, щоб 2020 рік подарував багато радості та щасливих моментів! Бажаємо справжніх друзів, справжніх емоцій, ну і, звичайно, справжнього молока!)

Ваша ТМ Farm Fresh, www.farmfresh.com.ua


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не все так погано». У Луцькраді змінили думку щодо долі старовинної садиби на Ярощука
Наступна новина Назвали найпопулярніше слово 2019 року в Україні
Останні новини
Схожі новини