ФФУ запустила нову лінію виробництва з виготовлення резинової крихти для футбольних полів

ФФУ запустила нову лінію виробництва з виготовлення резинової крихти для футбольних полів

Федерація футболу України повідомила про запуск нової лінії виробництва з виготовлення резинової крихти для футбольного поля, міні-моля та покриття для мультифункціональних спортивних ділянок.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав президент Федерації Андрій Павелко

«Слідом за першою лінією заводу «ФФУ Продакшн», який був відкритим всього лише кілька місяців тому і вже виробляє високоякісне покриття для футбольного поля, федерація підготувала всій Україні ще один подарунок – запуск нової лінії виробництва з виготовлення резинової крихти для футбольного поля, міні-поля та покриття для мультифункціональних спортивних ділянок.

Нова лінія буде виконувати відразу дві важливі функції: налагоджена на заводі переробка великогабаритних шин дозволить зменшити кількість шкідливих відходів у нашій країні, а виготовлення із отриманої сировити якісного та безпечного спортивного покриття стане інвестицією в здорове майбутнє всієї нації», – розповів Андрій Павелко. 

За його словами, з огляду на кількість заявок та інтерес представників регіонів, попит на продукцію заводу зараз дуже високий. Це означає, що скоро у багатьох дворах, школах та секціях на території всієї країни з’являться нові сучасні поля і майданчики для футболу та інших видів спорту.

«За допомогою якісних майданчиків та полів ми зможемо кинути виклик комп’ютерним іграм та віртуальній реальності, які позбавляють наших дітей і молодь справжнього спілкування з однолітками, живих емоцій та здорового розвитку. Чим більш доступним буде спорт у нашій країні, тим здоровішими та успішнішими будуть наші діти, а в майбутньому і вся Україна, - підсумував президент Федерації. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П'яний лучанин вночі обікрав магазин
Наступна новина Зі збільшенням тарифів владі треба було б запропонувати рекламістам якісь гарантії, - Покровський
Останні новини
Схожі новини