ФК «Любарт» відсвяткував першу річницю. Фоторепортаж

ФК «Любарт» відсвяткував першу річницю. Фоторепортаж

Відразу три події відсвяткував футзальний клуб «Любарт»: річницю від створення клубу, початок футзального сезону та презентацію нової форми.

Це відбулося 15 листопада в «Адреналін Сіті».

На спортивному святі зібрались тренери клубу, усі гравці та їхні батьки.

Була доросла команда та дві молодших – у вікових категоріях U15 та U11.

Для спортсменів організували змагання. Переможців у різних номінаціях відзначали брендованими подарунками: кружками, кепками, шарфами, браслетами.

«Взагалі «Любарт» створили 1 жовтня минулого року, але святкувати день народження клубу ми вирішили трохи пізніше. Хочеться щороку збиратись разом, аби всі відчували, що ми одна команда і робимо одну справу», – розповів менеджер клубу Дмитро Пасічник.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочемо, щоб гра була, як шоу, – щось типу НБА», – менеджер «Любарта» Дмитро Пасічник

За його словами, в організації дійства допомогла будівельна компанія «Інвестор», з якою «Любарт» уклав спонсорський контракт.

«Інвестор» фінансує нашу діяльність. Завдяки цьому сьогодні ми презентували нову ігрову форму для дорослої команди, а всі діти отримали нові тренувальні форми. Також закупили призи, щоб нагородити учасників змагань, – повідомив Дмитро Пасічник. – Це одна з небагатьох компаній на Волині, яка системно підтримує спортивні проекти. Оскільки маємо амбіції вийти за рамки регіональної команди і бути відчутними на всеукраїнському рівні, наше бажання рости збіглося з бажанням компанії підтримувати регіональний спорт у Луцьку».

На святі був легенда футзалу Сергій Піддубний, який нещодавно став спортивним директором «Любарта». Він розповів, що заради розвитку цього клубу відмовився від пропозиції з-за кордону.

«Я довго чекав, коли в Луцьку з’явиться команда, яка матиме амбітні плани у футзалі. Тому я дуже радий, що мене запросили розвивати «Любарт» і я можу передавати свій досвід гравцям», – сказав Піддубний.

Граючий тренер Назар Бугайчук пообіцяв здобувати нові перемоги.

«Коли створили клуб, ніхто не міг подумати, що за рік у нас настільки збільшаться масштаби, плани та амбіції», – сказав Бугайчук.

«Наші команди досить сильні, в Західній Україні – одні з лідерів. У нас є сильні гравці 2009 та 2006 року народження. Ми заявляємо їх, щоб показували свою майстерність і розвивались далі», - додав тренер дитячої команди Роман Кузьмич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже «в суху»: ФК «Любарт» виграв перший матч Кубку України з футзалу. Фотозвіт

Після змагань всі три команди зійшлися у грі на одному полі.

На завершення всі смакували тортами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Гроші університет повинен витрачати передусім на освіту», - Анатолій Шваб
Наступна новина «Динамічний розвиток нашого університету матиме продовження», - Ігор Коцан
Останні новини
Схожі новини