ФК «Волинь» переміг у матчі з аматорами

ФК «Волинь» переміг у матчі з аматорами
Фото ілюстративне (джерело: Волинь24)

Спортсмени ФК «Волинь» провели другий спаринг у 2019 році, їх суперником була команда аматорів «Демня».

Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу. 

Матч відбувався 9 лютого у місті Винники, що на Львівщині. Матч розпочався з активності атакувальних гравців Андрія Тлумака, який дещо змінив стартовий склад у порівнянні з матчем проти молодіжної команди «Динамо».

Проти «Демні» у складі «Волині» з’явився Богдан Когут у воротах, а також до складу повернулися Сіаваш Хагназарі та Сергій Сімінін. У першому таймі волинські футболісти створили чимало нагод для взяття воріт суперників, однак використали з них лише один – Ігор Карпенко перетворив у гол передачу Дениса Кожанова.

У другому таймі на поле вийшов інший склад з потенційними новачками волинської команди. «Волинь» не раз могла збільшувати свою перевагу в рахунку – один із найкращих шансів мав Дмитро Козьбан, який не використав вихід віч-на-віч з голкіпером «Демні». У підсумку, матч так і завершився мінімальним успіхом «Волині». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині «обчистили» квартиру громадського активіста. ФОТО
Наступна новина Волинянин у складі відомого гурту брав участь у нацвідборі Євробачення. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини