Формують Молодіжну раду при Луцькій міськраді 

Формують Молодіжну раду при Луцькій міськраді 

У Луцьку невдовзі з'явиться Молодіжна рада при міській раді.

Основною метою її діяльності буде сприяння взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді міста Луцька, узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, – кажуть в мерії.

Однак для ефективної та повноцінної роботи Молодіжної ради потрібно, аби до її складу увійшли найкращі представники молоді Луцька. Тому департамент сім'ї, молоді та спорту оголосив конкурсний відбір кандидатів до складу Молодіжної ради.

«Якщо тобі від 14 до 35 років, ти активний, відвідуєш та організовуєш молодіжні заходи, тобі не байдуже формування та впровадження молодіжної політики у місті Луцьку, хочеш впливати на прийняття рішень у цій сфері, бути частиною змін та самому створювати своє майбутнє, тоді тобі до нас!» – кажуть в міськраді.

Що для цього потрібно:

1. Заповнити анкету кандидата до складу Молодіжної ради.

2. Разом із анкетою подати необхідний пакет документів (перелік та зразки тут: https://www.lutskrada.gov.ua/publications/u-lutsku-shukaiut-aktyvnu-molod-u-molodizhnu-radu-pry-lutskii-miskii-radi).

Документи необхідно подавати у департамент сім'ї, молоді та спорту (вул. Богдана Хмельницького, 21, оф.307) до 4 червня.

Результати обіцяють оголосити до 18 червня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розкажуть, як знайти предків через інтернет
Наступна новина Комунальники Луцька «забули» закінчити ремонт у одному з дворів на Соборності
Останні новини
Схожі новини