Фронтмен «Фіолету» приїде у Луцьк презентувати свою книгу

Фронтмен «Фіолету» приїде у Луцьк презентувати свою книгу
Сергій Мартинюк (фото з Фейсбуку)

У Луцьку відбудеться творча зустріч з фронтменом гурту «Фіолет» Сергієм Мартинюком та презентація його дебютного роману «Капітан Смуток» .

Зустріч запланована на 5 грудня, початок -  о 18:30. Відбудеться вона у Книгарні Є, що за адресою: вул. Лесі Українки, 30,  повідомили у видавництві  «Фабула».

Нагадаємо, книга Сергія Мартинюка побачила світ на початку листопада 2018 року. 

Презентації книги проходять великими містами України, і Луцьк також стане містом, мешканці якого зможуть особисто розпитати автора про історію написання його першої книжки.

Сергій Мартинюк не вважає свій роман автобіографічним, хоч він і  присвячений вулицям його дитинства.

Сам автор так розповідає про своє входження у літературу:

Самому важко повірити, але цей день таки настав! Друзі, на початку листопада у видавництві «Фабула» побачить світ мій дебютний роман під назвою «Капітан Смуток», історія, яка неодмінно повинна увірватися у ваші читацькі плани цієї осені.

Сергій Мартинюк додає, що давно мріяв написати і видати книгу:

Мить неприкритої душевності: написати свій роман і видати його було найзаповітнішою мрією моїх перших десяти! А зважаючи, що роман присвячений місту мого дитинства і зокрема нашому з вами дитинству, то це мрія за три.

На написання роману пішло півроку.

«Великі прозові форми вимагають зовсім іншої організації роботи та часу. На цей час навіть світосприйняття змінюється: ти стаєш губкою, готовою увібрати в себе найяскравіші деталі навколишнього світу, аби перенести їх на папір», – говорить Сергій Мартинюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сніг і мороз до -10: якою буде погода на вихідних
Наступна новина Чи зміниться після Томосу дата православного Різдва в Україні
Останні новини
Схожі новини