Сніг і мороз до -10: якою буде погода на вихідних

Сніг і мороз до -10: якою буде погода на вихідних
Фото: www.mukachevo.net

Вихідні, 1-2 грудня, на Волині засніжить, а позначка термометра опуститься до -10 градусів. 

Як повідомляє Sinoptik, у ці дні волиняни спостерігатимуть замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні. 

У суботу, 1 грудня, у Луцьку хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці продовжиться нічний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.

Зранку температура повітря буде -9°, вдень -5°. 

Народний прогноз погоди: Першого дня зими вшановується пам’ять святих Платона і Романа. У народі цей день називають зимовказівником, оскільки погода цього дня визначає погоду всієї зими. Якщо зранку тепло — відлига буде на початку зими, холод і хурделиця опівдні — такою бути середині зими, а якщо під вечір завиє, закрутить заметіль — то піде зима від нас неохоче, з погрозами.

У неділю, 2 грудня, у Луцьку на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів.

Зранку температура повітря буде -7°, вдень -1°. 

Народний прогноз погоди: 2 грудня відзначається день пророка Авдія. У народі цей день називається Авдій Дбайливець. У давнину говорили: «Заметіль дорогу переймає, у щілини земні, у тріщини лихі хвороби заганяє». Майбутню погоду визначали завдяки птахам: якщо до цього дня вони прилетять з півночі — це ознака ранніх холодів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Сьогодні діється на мене тиск з усіх сторін», - митрополит Павел прокоментував обшуки СБУ. ВІДЕО
Наступна новина Фронтмен «Фіолету» приїде у Луцьк презентувати свою книгу
Останні новини
Схожі новини