«Гаплик вам», – Василь Вірастюк про світязькі пончики

«Гаплик вам», – Василь Вірастюк про світязькі пончики

Дворазовий володар титулу «Найсильніша людина світу», почесний президент Федерації стронгмену України Василь Вірастюк поділився, чому не радить їсти знамениті світязькі пончики.

Про це він розповів в інтерв’ю «Першому». 

Василь Вірастюк нещодавно побував на Етапі Кубка України зі стронгмену на Світязі, де також провели перший фестиваль пончиків.

На запитання, чи куштував спортсмен візитівку місцевих озер, Вірастюк відповів:

«Мене навіть не вставило б. Думаю, що мені було б навіть трішки неприємно від того запаху. Тому що є специфічний запах пересмаженої олії. Люди собі не уявляють, наскільки це шкідливо для організму. Сам по собі жир у вигляді сала може бути навіть у маленьких кількостях корисний.

Але коли цей жир потрапляє на пательню або коли соняшникова олія чи навіть оливкова олія, яка вважається найкориснішою, вступає у реакцію із гарячою пательнею, утворюються трансжири», – сказав стронгмен.

Він зауважив, що пончики готують із дріжджового тіста, яке до того ж є солодке та «смажене в пересмаженій олії».

«Це гаплик вам. Це дуже некорисна їжа. Це одне з тих некорисних, що я взагалі не радив би їсти», – додав Василь Вірастюк.

Читайте більше в інтерв’ю: Людина часу - Василь Вірастюк: «Спортсмена мотивують не гроші, а можливість стати найкращим»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині відкрили модернізований ЦНАП. ФОТО
Наступна новина Рекламні борди у найкращих місцях Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини