Георгій Шевчук назвав трійку кращих забудовників Луцька

Георгій Шевчук назвав трійку кращих забудовників Луцька

Колишній головний архітектор Луцька Георгій Шевчук, якому вдалось розробити та затвердити генеральний план міста, розповів про те, кого вважає найбільш добросовісними та надійними забудовниками на Волині.

Зокрема, він зазначив, що чи не найбільше поважає Руслана Ваймана, який очолює ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат».

«Після розпаду Радянського Союзу ми з ним починали будувати нове житло і перший будинок з баштами вже 20 років стоїть на вулиці Огієнка. Це перший будинок у Луцьку, утеплений за сучасними технологіями. З цього пішла вся решта будівельних проектів. У них на ЛДБК сформувався хороший тріумвірат професіоналів: Руслан Олексійович, Алла Бондарчук і Микола Фокін. Вони дуже правильні і дуже скрупульозні. Може інколи і занадто, через край. Але це дає свій результат і він є правильний. Бо всі ці будови – доказ якості і комфорту», - відзначив відомий архітектор.

Також на думку Георгія Шевчука серед найпотужніших – «Луцьксантехмонтаж №536» і Віктор Чорнуха, якого називає «прикладом класичного будівництва».

«Його будови, як англійський костюм, – класика, яка завжди правильна. Можливо, він комусь скучний і затрадиційний, але він не випадає ніколи з тренду і завжди затребуваний», - зауважив Георгій Шевчук.

Окрім цього, до трійки лідерів найнадійніших забудовників архітектор сміло відносить компанію «Інвестор».

«Андрій Разумовський є представником нового покоління забудовників. За останні кілька років він різко піднявся і вийшов, як третій забудовник у лідери в області. Єдине що я йому завжди говорю і раджу, щоб він не піддався зоряній хворобі, щоб не переоцінив свої сили і доводив усе розпочате до кінця. Він є найбільш креативним із забудовників. В Андрія найбільш сучасні будови. Це приклад сучасності і за цим майбутнє. Якщо він через років 10 вийде на перше місце – я не здивуюся», - переконаний Георгій Шевчук.

За словами архітектора, він мав причетність до розробки проекту забудови житлового кварталу «Супернова».

«Він прислухався і зробив дуже цікавий проект, на який звертають увагу, бо він не такий, як всі решта. Але там ще багато роботи. Там дуже хороша задумка і сам квартал в перспективі - це взагалі щось унікальне. Дуже хороше місце і цікавий проект забудови цілого кварталу», - резюмував Георгій Шевчук.

Читайте більше у рубриці Людина Часу: «Посада головного архітектора - це «ходіння по лезу бритви», - Георгій Шевчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати в темі: Роман Карпюк про 207 допитів, риболовлю і бурштинові ліцензії
Наступна новина На Волині викрили засудженого, який збував наркотичні речовини
Останні новини
Схожі новини