Герб РФ на екрані: лучанин обурився через трансляцію російського фільму у маршрутці

Герб РФ на екрані: лучанин обурився через трансляцію російського фільму у маршрутці

Лучанин Віктор Грисюк висловив обурення з приводу трансляції російських фільмів у маршрутках «Луцьк-Експрес».

Свою позицію він озвучив у дописі на сторінці у соцмережі Facebook, після повернення з Києва до Луцька.

«Їду автобусом Київ-Луцьк, перевізник «Луцьк-експрес». Водій вмикає екран щоб включити фільм... і тут перша картинка - герб російської федерації і напис за сприяння їх міністерства культури... Я чемно прошу водія, щоб або вимкнув, або хоча б не російське з пропагандою їх державних інституцій», - розповів Віктор Грисюк.

Разом з тим, він зауважив, що більшість людей змовчало, та знайшлись і такі, які обурились на його зауваження, мовляв «а шо ето ми маєм американське дивитися?».

Тим не менше, водій переключив трансляцію.

«Питання чи взагалі може перевізник демонструвати фільми, як бути з авторським правом? А якщо і може, то хіба не краще демонструвати українське? Хтось скаже це дрібниця але я думаю, що дрібниць не буває. Я не їхав з приватною особою, це офіційний перевізник, який бере гроші, надає послуги, я купував квиток. Якщо це офіційно, то має дбатися і про авторське право, і про інформаційну політику. Адже перевізником користується багато людей, зокрема іноземці, яким і так інколи важко пояснити, що у нас війна, коли вони скрізь чують російську попсу, а тут ще й бачать російські герби на екранах...», - йдеться у дописі пасажира.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Олів’є-паті: як у луцькому антикафе «Innerspace» відгуляли останню вечірку. ФОТОЗВІТ
Наступна новина Учитель фізкультури із  волинського села  виборов медаль на чемпіонаті світу
Останні новини
Схожі новини