«Перший» нагородив героїню жовтня Катерину Мойсік. ФОТО

«Перший» нагородив героїню жовтня Катерину Мойсік. ФОТО
Героїня жовтня на «Першому» Катерина Мойсік

Психологиня Катерина Мойсік, яка здобула звання героїні жовтня на «Першому», отримала символічну нагороду від редакції сайту.

Їй вручили іменну статуетку, а також приз від партнера редакції – сертифікат на два квитки будь-якого концерту, організованого у 2019 році івент-агенцією «Tikhonov concert agency»

«Одне з головних завдань «Першого» як медіа – розповідати читачам про особливих людей. Людей успішних, сильних, творчих.

Хтось із героїв наших публікацій вражає найбільше. Тому читачі тепер 12 разів на рік, голосуючи за персонажів наших публікацій, присвоюватимуть комусь із них звання «Герой місяця».

Піонером цього звання стала Катерина Мойсік. Вітаємо її і зичимо і надалі бути прикладом, надихати інших», – сказав редактор «Першого» Юрій Ричук.

Нагадаємо, на початку листопада стартувало голосування за героя жовтня на сайті «Перший». На звання претендувало десятеро людей, про яких писали журналісти сайту протягом місяця.

Найбільше голосів читачі віддали за психологиню Катерину Мойсік.

Її історію можна почитати тут: На очах – пов’язка, на душі – рана: як лікарка з Луцька стала кандидаткою в майстри спорту

Вже через тиждень на сторінці «Першого» у Фейсбуці стартує нове голосування – за героя листопада! Приєднуйтесь та обирайте людину, яка вас найбільше зацікавила та вразила. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку чоловік з розладами психіки напав на патрульного. ФОТО
Наступна новина Волинським студентам пропонують пройти онлайн-практику в ПриватБанку
Останні новини
Схожі новини