Гігантська бджола з Волині ввійшла до Книги рекордів

Гігантська бджола з Волині ввійшла до Книги рекордів

За дорученням Національного проекту «Книга рекордів України», заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький – офіційний представник у Волинській області цього відомого всеукраїнського реєстру рекордів, вручив голові Маневицького осередку бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Сергію Ващуку диплом-сертифікат щодо встановлення рекорду в Україні найбільшого пам’ятника бджолі.

Нагородження відбулося 14 жовтня на свято Покрови Пресвятої Богородиці, у районному центрі Маневичі Волинської області, – повідомляє Таблоїд Волині

За словами автора ідеї та проекту Сергія Ващука, найбільший пам’ятник бджолі постав завдяки сприяння народного депутата України Ірини Констанкевич, багатьох пасічників та підприємців Маневицького району.

Читати також: Луцький коваль розповів, як робив гігантську бджолу. ВІДЕО

Виготовили монумент луцькі майстри ковальської справи Віктор Семенюк і Віктор Щасливий.

Довжина бджоли – 3м.25 см, ширина – 2м.25 см, висота – 2м. 90 см.

Висота всього пам’ятника із стеблом квітки на який кріпиться бджола – 3м.50см. Вага - понад 400 кг.

До речі, відтепер талановиті волиняни, організації, установи, приватні структури, хто своїми цікавими досягненнями і оригінальними рекордами бажає увійти в історію Волині і усієї України, можуть звертатися в представництво у Волинській області Національного проекту «Книга рекордів України».

Телефон - 096 349 49 68. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 18 жовтня
Наступна новина Графік відключення світла у Волинській області 18 жовтня
Останні новини
Схожі новини