Глава Генштабу Британії доручив солдатам готуватися до війни в Європі

Глава Генштабу Британії доручив солдатам готуватися до війни в Європі
Фото ілюстративне

Глава британської армії сказав своїм військам, що вони повинні «підготуватися воювати в Європі ще раз», щоб перемогти сили путіна.

Про це, як пише «Європейська правда», повідомляє Sky News.

Генерал Патрік Сандерс, який у понеділок замінив на посаді глави Генштабу Британії Марка Карлетона Сміта, попередив солдатів про виклики, з якими вони стикаються на тлі війни в Україні.

«Тепер існує гострий імператив створити армію, здатну воювати разом із нашими союзниками й перемогти росію в битві. Ми - покоління, яке має підготувати армію до того, щоб знову битися в Європі», — сказав генерал.

Глава армії додав, що він є «першим начальником генерального штабу з 1941 року, який взяв на себе командування армією в тіні сухопутної війни в Європі за участю континентальної держави». 

«Вторгнення Росії в Україну підкреслює нашу основну мету – захистити Сполучене Королівство, будучи готовими воювати та вигравати війни на суші», – сказав генерал.

Читайте також: Рада заборонила російську музику в медіа та громадських місцях України

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відкрили виставку з сучасними воєнними експонатами
Наступна новина У Польщі нагородили волинян, які врятували дворічну дівчинку
Останні новини
Схожі новини