Голлівудська акторка Анджеліна Джолі приїхала у Львів. Вона була у волонтерів та переселенців

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі приїхала у Львів. Вона була у волонтерів та переселенців

Голлівудська акторка та пані посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі відвідала Львівщину.  В одному з медзакладів вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалу у Краматорську. Її дуже розчулили їхні розповіді. Одна дівчинка навіть змогла приватно розповісти пані Джолі про свою мрію.

Про це на своїй сторінці у телеграмі повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Також пані посол відвідала школу-інтернат. Спілкувалася та фотографувалася з вихованцями. 

«Знайшла час і щоб поспілкуватися з нашими волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на Головному залізничному вокзалі Львова. Подякувала їм за працю. Говорила з людьми, яким вдалося виїхати зі зон активних бойових дій. Вислухала історії евакуйованих, які розповіли, що через терористичні дії росії втратили все.

Для нас усіх цей візит був несподіванкою. Багато людей, які побачили пані Джолі на Львівщині, не могли повірити, що це дійсно вона. Але від 24 лютого Україна показала усьому світові, що у нас багато неймовірного», – йдеться у дописі.

 

Довідка: Анджелі́на Джолі́́ — американська акторка, фотомодель, режисерка, амбасадорка доброї волі ЮНІСЕФ, лавреатка двох премій «Оскар» (2000, 2014), трьох премій «Золотий глобус» (1998, 1999, 2000) та інших. 
Дебютувала в кіно у 1982 році, зігравши роль у фільмі «У пошуках виходу». Однак стала відомою після ролі Лари Крофт у фільмах «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» (2001) та «Лара Крофт розкрадачка гробниць: колиска життя» (2003). Серед інших відомих робіт — «Містер і місіс Сміт» (2005), «Особливо небезпечний» (2008) та «Солт» (2010). Вона також зобразила одну з вічних — воїнесу Тену у фільмі Кіносесвіту Marvel «Вічні» (2021).
У 2009, 2011 та 2013 роках, згідно із версією журналу Forbes, Джолі була визнана найвисокооплачуванішою акторкою Голівуду, заробивши за рік відповідно $27, 30 і 33 млн. За підсумками 2019 року перебуває на 13-му місці рейтингу Forbesсеред найбільш високооплачуваних акторів (друга — серед жінок-акторок); її заробіток склав $35,5 млн (99-е місце в загальному рейтингу знаменитостей).

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як обрати якісну металочерепицю в Україні
Наступна новина «Покійні не потребують пасок». Волинський священник розповів про великодні поминання
Останні новини
Схожі новини