Голова громади на Волині звільнився із ЗСУ

Голова громади на Волині звільнився із ЗСУ

Голова Любешівської селищної громади Олег Кух звільнився зі Збройних сил України і повернувся на посаду. Причиною цього став ряд обствин, серед яких, зокрема. – сімейні.

Повернення на посаду Олег Кух прокоментував виданню «ВСН».

«Я був в ЗСУ 11 місяців, з них лише 3 місяці - в пунктах постійної дислокації, а решту часу - безпосередньо в районі бойових дій. Служив в 39-му окремому зенітному ракетному полку. Ще пів року тому виникли певні сімейні обствини, ми довго обговорювали, як правильно бути. Згідно із статтею 26 «Звільнення з військової служби» Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», такі обставини дозволяли звільнитися із служби.

Крім того, за рік моєї відсутності, проблеми, які були в громаді, не зникли. У нас - прикордонна громада, і я несу за неї персональну відповідальність. Після повномасштабного вторгнення вирішив, що маю показати персональний приклад і безпосередньо брати участь в бойових діях. Тому особисто написав клопотання, щоб з мене як з селищного голови зняли бронь і лише після цього мені можна було вручати повістку», – розповів Олег Кух.

Читайте також: Це велика війна, в якій маємо перемогти, – селищний голова з Волині 7 місяць служить в ЗСУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин отримав «Золотий хрест» від Залужного. ФОТО
Наступна новина Загинув, рятуючи побратимів: просять присвоїти звання Героя України воїну з Волині
Останні новини
Схожі новини