Голова Офісу Президента Єрмак перед карантином купив «мерседес» за 3 мільйони

Голова Офісу Президента Єрмак перед карантином купив «мерседес» за 3 мільйони
Андрій Єрмак

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак 11 березня придбав автомобіль Mercedes-Benz. Вартість машини становить 2 мільйони 972 тисячі 776 гривень.

Повідомлення про зміни у майновому стані він вніс 20 березня у Єдиний державний реєстр декларацій, повідомляє 24 канал.

Нагадаємо, Андрій Єрмак став головою Офісу Президента у лютому 2020-го.

Автомобіль Mercedes-Benz (фото ілюстративне)

Що ще відомо з декларації Єрмака за 2019 рік

Керівник ОП володіє квартирою площею 107,8 квадратного метра, низкою корпоративних прав та трьома державними цінними паперами вартістю 1 тисяча гривень.

Згідно з його декларацією, з серпня 2015 року він користується автомобілем Toyota Camry, який не перебуває у його власності.

Загалом Єрмак вніс до декларації 254 959 гривень доходу за 2019 рік. Зокрема це дохід від підприємницької діяльності, зарплати у ТОВ «Міжнародна правнича компанія», зарплати за основним місцем роботи в АТ «Міжнародна правнича компанія», гонорари у «Медійній групі європейського партнерства» та дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав.

Також керівник ОП задекларував частини корпоративних прав у 9 компаніях, зокрема: 100 % у ТОВ «ЕР ПІ АЙ», 99 % у ТОВ «Гарнет Інтернешнл Медіа груп», 10 % у ЗАТ «Інтерпромфінанс-Україна» та по 50 % у ТОВ «Міжнародна правнича компанія», «Міжнародна фармацевтична група» та «Інтерпромфінанс-Безпека».

Ще Єрмаку належать 60 % прав у Адвокатському об'єднанні «Міжнародна правнича компанія», 33,33 % у ТОВ «АМА ВІЖН» та 0,01 % – у ТОВ «Віссон Юкрейн Технолоджис». Керівник ОП є кінцевим власником усіх перелічених компаній.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку головам ОСББ роздають розчин для дезінфекції під'їздів
Наступна новина У Ковелі перехожим роздають квіти із крамниці
Останні новини
Схожі новини