Голова волинської «Солідарності» пішов з посади

Голова волинської «Солідарності» пішов з посади

Роман Романюк складає повноваження Голови Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Зауважимо, Роман Романюк також очолює і Волинський обласний центр зайнятості. Тож, як він наголошує, аби приділити максимум уваги основній роботі, вирішив залишити посаду очільника обласної «Солідарності».

Читати також: «Солідарність» має свого кандидата у мери, - Роман Романюк

«Зараз Волинський обласний центр зайнятості проходить шлях реорганізації та стає абсолютно новою і прогресивною, сучасною, сервісною службою. І я, як керівник, маю приділити максимум уваги саме основній роботі. Будь-які реформи потребують максимальної віддачі, тому зосереджую усі свої зусилля в одому напрямку. Впевнений, що з колегами ми покажемо, як працювати по-новому, спільними зусиллями створимо належні умови й станемо прикладом для інших областей», – пояснює Романюк.

«Звісно, прийняти рішення про залишення посади – не просто, адже я був при створенні «Солідарності» на Волині. Маємо хорошу команду однодумців, позитивні результати на місцевих виборах та досить велику присутність в новостворених об’єднаних територіальних громадах.

Разом з командою за чотири роки ми реалізували чимало цікавих та важливих проектів. Критика від опонентів лише загартовувала та спонукала до нових перемог. Однак, я переконаний, що мої однопартійці продовжать гарні традиції, посилять вплив та авторитет, а всі великі перемоги ще попереду», – додає він у дописі. 

 

Прийняв важливе, не просте й дуже відповідальне рішення! Складаю повноваження Голови Волинської територіальної...

Posted by Roman Romaniuk on Monday, 3 September 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Хоч би донизу спуститися», – лучанин про колесо огляду в парку
Наступна новина Старовинні книги VS новітні технології: як у Луцьку навчаються на священиків. ФОТО
Останні новини
Схожі новини