Головний холостяк країни Рожден Анусі пошкодував, що у фіналі обрав лучанку

Головний холостяк країни Рожден Анусі пошкодував, що у фіналі обрав лучанку

Після завершення восьмого сезону проекту Холостяк Рожден Анусі відповів на кілька запитань глядачів, зазначивши, що зробив неправильний вибір в фіналі.

Співака запитали, чи була така дівчина, яку ти побачив на першій вечірці і зрозумів, що вона як мінімум буде в фіналі, – повідомляє Сьогодні

«Так, – відповів Рожден. – Галинка. Я відразу знав, що вона буде в фіналі».

Також співака запитали: на його думку, чи зробив він правильний вибір в фіналі, на що він відповів: «Думаю, що ні, потрібно було вибрати Галинку, однозначно, так».

Мені завжди здавалося, що вона дивовижна, скромна і вихована дівчина. Спочатку здавалося, що вона була милою і соромливою, хоча може не завжди соромливою», – розповів Рожден.

Також колишній Холостяк зізнався, що йому дуже сподобалося його побачення з Галею в Єгипті і що він би з радістю його повторив.

Нагадаємо, у фіналі шоу «Холосятк» Рожден обрав лучанку Іванну Гончарук, вже згодом стало відомо, що пара після проекту уже не разом. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині родина військового потребує допомоги
Наступна новина Не їжа і не спорт: назвали ще один важливий фактор схуднення
Останні новини
Схожі новини