Головну ялинку України визнали найкращою в Європі

Головну ялинку України визнали найкращою в Європі
Головна ялинка України (фото: ukrinform.ua)

Головна ялинка України, яка знаходиться у Києві на Софіївській площі, посіла перше місце в рейтингу найкращих різдвяних ялинок Європи

Відповідний рейтинг опублікували на сайті European Best Destinations, – пише Еспресо.

До рейтингу увійшли 16 міст. Він складається на основі відгуків мандрівників з усього світу, які проголосували за найкрасивіші різдвяні ялинки.

«Столиця України - ідеальне місце для подорожуючих, які шукають автентичність, сніг, традиції. У Києві не один, а кілька різдвяних ярмарків. Ви можете помилуватися однією з найкрасивіших ялинок Європи на Софійській площі», - йдеться у повідомленні.

Читати також: Засвітили головну ялинку Луцька. ФОТО

Також європейці про нашу ялинку написали, що вона справжня, а не штучна. Крім того, на її оздоблення витратили десятки кілометрів гірлянд. 

Друге та третє місця посіли різдвяні ялинки у Вільнюсі та Римі.

Крім того, посольство України в Бельгії написало, що рейтинг був опублікований більше 20 тис. разів у соціальних мережах і був переглянутий більш ніж 1 млн мандрівників з усього світу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У новорічну ніч в Луцьку виступатиме Alyosha
Наступна новина До школи - разом з усіма: у Підгайцях особливі школярі навчаються разом з однолітками. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини