Головою правління ПАТ «Миколаївцемент» призначено Андрія Звіринського

Головою правління ПАТ «Миколаївцемент» призначено Андрія Звіринського

З 20 грудня 2017 року головою правління «ПАТ Миколаївцемент» групи компаній СіАрЕйч в Україні призначено Андрія Звіринського.

Дотепер Андрій Звіринський три з половиною роки працював на посаді комерційного директора ПАТ «Миколаївцемент» і далі продовжує поєднувати ці обов’язки, повідомляє пресс-служба Укрцемент.

До січня 2015 року працював на посаді комерційного директора компанії «Монді Пекеджінг Юкрейн», яка належить до групи Mondi — одного з найбільших виробників пакувальних мішків і паперу в світі.

Народився 1978 року у м. Жидачеві, Львівської області. Здобув ступінь магістра зі спеціальності «Економіка підприємства» в Бережанському агротехнічному інституті, що є підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України. Одружений, батько двох дітей.

Кевіна Маккеона, який з квітня 2016 року працював на посаді голови правління ПАТ «Миколаївцемент», призначено на посаду голови правління ПАТ «Подільський цемент», що у м. Кам’янці-Подільському Хмельницької області, та є частиною групи CRH з 1999 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для забезпечення соціальним житлом волинян необхідно 4,5 млн гривень
Наступна новина У Луцьку стартував чемпіонат з баскетболу серед школярів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини