«Гонта, ти бачиш, скільки людей прийшло?». На Волині попрощалися з «кіборгом»

«Гонта, ти бачиш, скільки людей прийшло?». На Волині попрощалися з «кіборгом»

Сьогодні, 27 травня, у Ковелі попрощалися із волинським Героєм, «кіборгом» Валерієм Гонтою. Провести в останню путь бійця прийшло чимало людей. Вони на колінах зустрічали полеглого за Україну Героя.

Про це на своїй сторінці повідомила Еля Коротинська. 

Того ж дня у Ковель привезли тіло полеглого бійця Ковальчука Юрія. Громадянська панахида за обома загиблими Героями відбулася о 16 годині на Площі Героїв Майдану.

«Гонта, ти бачиш, скільки людей прийшло? За тобою голосила мама... дружина... побратими... за тобою весь день плакали небеса Дякую, що ти був у моєму житті... Дякую за твій подвиг..... дякую за дружину і дітей... дякую за все......І пробач..........», – написала вона. 

До слова, боєць пройшов бої за Донецький аеропорт та бої на Світлодарській дузі.  Наприкінці 2016 року повернувся додому: без тяжких поранень, але з тяжкою контузією. Мав проблеми зі слухом, продовжував лікування. Проте з початку повномасштабного вторгнення Валерій Гонта пішов на фронт. Його історію ви можете прочитати тут.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація на кордоні з Білоруссю. Зведення Генштабу ЗСУ
Наступна новина УПЦ МП оголосила про повну незалежність від РПЦ. Рішення Синоду
Останні новини
Схожі новини