Горохівські чиновники не віддають Луцькій райраді автобус, який їй належить

Горохівські чиновники не віддають Луцькій райраді автобус, який їй належить

У Горохові на території місцевого АТП автобус Yutong, який належить Луцькій районній раді, заблокували купою бруківки.

Заступник голови Луцької районної ради Сергій Сівак разом із водієм приїхали у Горохів, щоб перевезти  автобус Yutong у Луцьк. Однак їм цього не вдалося зробити, повідомили у райраді.

Сергій Сівак припускає, що автобус заблокували за вказівкою керівництва Горохівської міської ради.

Після спілкування Сергія Сівака із міським головою Віктором Годиком та його заступником Олексієм Гайдуком дійти порозуміння не вдалося.

Горохівські чиновники апелювали до того, що із передачею центральної бібліотечної системи  на баланс громади вони чекали усе майно, в тому числі й автобус. Однак Луцька районна рада прийняла рішення: залишити автобус у своїй власності.

На сесії Луцької райради 12.02.21 р. було прийняте рішення №4/17 про перелік об’єктів комунальної власності, які залишаються у власності ради.  Серед них – і автобус Yutong .

Рішенням №4/18 цей транспортний засіб передали у господарське відання з постановкою на баланс районному комунальному підприємству «Райтеплобуд».

Приймаючи таке рішення, депутати вважали, щоб автобус повинен слугувати усім 15 громадам Луцького району, а не лише окремо взятій горохівській, де більшість часу він простоював.

«Ми будемо звертатися у правоохоронні органи, оскільки ми маємо законні підстави володіти, використовувати та розпоряджатися майном районної ради», – резюмував Сергій Сівак.

Нагадаємо, раніше уже повідомляли що Горохівська міська влада блокує передачу майна Луцькій районній раді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський хоче запровадити в Україні COVID-паспорти
Наступна новина У коронавірусному шпиталі в Боголюбах розгорнули додаткові ліжка. Кількість пацієнтів зростає
Останні новини
Схожі новини