Господарський суд Волинської області відтепер під охороною

Господарський суд Волинської області відтепер під охороною

Територіальне управління Служби судової охорони 8 січня взяло під свою охорону першу в області у 2020 році судову установу – Господарський суд Волинської області.

Про це інформує пресслужба відомства.

Голова суду Микола Шум привітав праців Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області зі святом та першим робочим днем.

«Приємно, що з прийдешніми святами ми вітаємо у нашій судовій установі надійну та професійну охорону, адже Служба судової охорони є невід’ємною частиною судової влади України», – зазначив Микола Шум.

«Наше завдання забезпечувати безпеку усіх учасників судового процесу. Тому будьте гідні звання співробітника служби, служіть вірно та віддано українському народові, – зазначив начальник Територіального управління Служби у Волинській області полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва, звертаючись до своїх підлеглих.

Варто додати, це вже четверта судова установа Волині, яку було взято під охорону співробітниками Служби судової охорони.

Читати також: У Ківерцях відкрили нове приміщення суду за 48 мільйонів гривень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В луцькій броварні зварили новий кавовий напій
Наступна новина За грудень лучани заплатять менше за опалення і гарячу воду
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні