За грудень лучани заплатять менше за опалення і гарячу воду

За грудень лучани заплатять менше за опалення і гарячу воду
Фото ілюстративне

Оплата за теплову енергію та централізоване опалення для лучан знизиться у зв’язку з перерахунком за послуги ДКП «Луцьктепло» в грудні 2019 року.

Перерахунок здійснили відповідно до постанови Кабміну від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», повідомляє пресслужба «Луцьктепла».

Для споживачів ДКП «Луцьктепло», зокрема категорії «Населення», у грудні 2019 року нарахування за спожиту теплову енергію та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання здійснено за діючими тарифами із застосуванням коригуючого коефіцієнта 0,8 для врахування зміни ціни природного газу.

Так, ціна природного газу у грудні становить 4276,7 грн / тис. куб. м без ПДВ, а у тарифі на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання врахована ціна газу 6235,51 грн / тис. куб. м без ПДВ.

Після перерахунку та коригування діючого тарифу відповідно до нової, нижчої ціни за газ, лучани отримають менші суми за опалення, які будуть зазначені у платіжках за грудень.

Нагадаємо, 24 грудня уряд ухвалив рішення, яке дозволяє перерахувати тариф та зменшити суму в платіжці за тепло до 30%.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Господарський суд Волинської області відтепер під охороною
Наступна новина Команда Михалика на футзальному турнірі в Луцьку грала у формі російського клубу
Останні новини
Схожі новини