«Готові надати повний спектр послуг». У WEST AUTO HUB розповіли, з чим до них можна звертатися

«Готові надати повний спектр послуг». У WEST AUTO HUB розповіли, з чим до них можна звертатися
Компанія WEST AUTO HUB

У філії компанії WEST AUTO HUB, яка вже понад пів року працює у Львові, фахівці готові надавати клієнтам повний спектр послуг.

Далі – детальніше яких саме.

Продаж авто з майданчика. Послуга розрахована на тих людей, які хочуть успішно продати свій автомобіль за вигідною ціною. Якщо ви не маєте часу та бажання розміщувати авто на сайтах продажу, робити якісні фото та цікавий опис, постійно приймати дзвінки від зацікавлених (і не дуже) покупців, довірте цю справу фахівцям. Вони легко знайдуть новий дім для вашого старого авто.

Авто під ключ з-за кордону. Якщо ви не знайдете потрібної машини серед тих, що є в наявності, вам допоможуть підібрати автомобіль за кордоном. Компанія працює з перевіреними майданчиками у США та Європі. Менеджери знайдуть, придбають, розмитнять та доставлять авто прямо до вашого під’їзду.

Розмитнення авто. Якщо ви знайшли та придбали автомобіль за кордоном самостійно, вам знадобиться допомога з розмитненням. У компанії працюють досвідчені митні брокери, які швидко розрахують для вас вартість розмитнення та допоможуть підготувати усі необхідні документи для перетину кордону.

Сертифікація. Пам’ятайте, що на територію нашої країни можна ввозити автомобілі не нижче рівня «Євро2». Транспортні засоби, які не підлягають під список вимог, не зможуть пройти сертифікацію та розмитнитися. Перевірити авто відповідно до усіх вимог та отримати сертифікат відповідності можна на комплексі у філії компанії WEST AUTO HUB.

Автодетейлінг. Хочете, щоб ваше авто виглядало, як нове? Тоді послуга автодетейлінгу – це те, що ви шукаєте! Фахівці використовують високотехнологічне обладнання та найкращі матеріали, аби ваше авто сяяло новим блиском.

Більше про послуги компанії можна дізнатися за номером телефону 067 158 86 13 та 067 158 86 08

Адреса: вул. Городоцька, 16, с. Зимна Вода, Пустомитівський район, Львівська обл., 81110, Україна.

Читати також: Як купити авто і не помилитись. 5 найважливіших порад


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У міськраді розповіли, на що скаржаться лучани з початку 2020 року
Наступна новина Як працює сканер для вантажівок на «Ягодині». ФОТО
Останні новини
Схожі новини