Як працює сканер для вантажівок на «Ягодині». ФОТО

Як працює сканер для вантажівок на «Ягодині». ФОТО

13 січня, на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» запрацював сканер для вантажних транспортних засобів та контейнерів.

Сканування відбувається без фізичного огляду посадовими особами митниці, а тому час на перевірку вантажу скорочується, – повідомляють на сторінці Волинської митниці Держмитслужби у фейсбук.

Для сканування автомобіль має заїхати у спеціально обладнане приміщення, де і відбувається сканування вантажівки у декількох проекціях. Дані зі скануючої системи на пункті пропуску передаються до центрального апарату Держмитслужби в електронному вигляді. Запуск сканерів значно зменшує ризик впливу на результати митного огляду осіб.

Для пунктів пропуску будуть визначені категорії товарів, що переміщуються для обов’язкового сканування. Орієнтовний час на проведення однієї перевірки-сканування складатиме 15 хвилин.

«Скануюча система значно краще пришвидшить та покращить роботу митниці на пункті пропуску. Співробітникам не потрібно буде переглядати вантажівку забиту товаром — вони зможуть все побачити на екрані. Робота сканерів підвищить ефективність боротьби з порушеннями митних правил та сприятиме збільшенню надходжень до Державного бюджету» — розказав очільник митниці Максим Нефьодов.

Довідка: Стаціонарні сканери – це спеціальне обладнання, призначене для виявлення товарів, що переміщуються прихованими серед інших товарів.

Нагадаємо, на «Ягодині» запрацював сканер для вантажівок. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Готові надати повний спектр послуг». У WEST AUTO HUB розповіли, з чим до них можна звертатися
Наступна новина «Є тисячі варіантів». Що хочуть зробити на місці військового госпіталю у центрі Луцька
Останні новини
Схожі новини