ГПУ обшукає робочі кабінети співробітників ПриватБанку

ГПУ обшукає робочі кабінети співробітників ПриватБанку

Слідчим Генпрокуратури було надано дозвіл на проведення обшуку в робочих кабінетах співробітників ПриватБанку в корпусі «Дельта» за двома статтями Кримінального кодексу: 191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») та 364 («Зловживання владою або службовим становищем»). Про це повідомляє Finbalance.

«Службові особи ПАТ КБ «ПриватБанк» за попередньою змовою з представниками Національного банку України, а також із власниками та керівниками ряду суб’єктів господарювання, зокрема, іноземної детективної компанії Kroll, використовуючи службове становище, з корисливих мотивів, за грошову винагороду, маючи на меті особисте незаконне збагачення, всупереч інтересам служби, організували схему систематичної розтрати коштів ПАТ КБ «ПриватБанк», – йдеться в ухвалі Печерського райсуду.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Топ-5 вагомих причин завести кішку
Наступна новина Топ-10 найгірших фільмів 2017 року
Останні новини
Схожі новини