Топ-5 вагомих причин завести кішку

Топ-5 вагомих причин завести кішку

Виявляється, кішка в будинку є хорошим способом позбутися від нудьги. Портал "Знай.uа" зібрав топ-5 вагомих причин, щоб завести собі кішку.

  1. Спілкування з кішкою - відмінна терапія. Дослідження показують, що коти допомагають господарям впоратися з важкими ситуаціями, навіть такими, як втрата близької людини. Спілкування з кішками дозволяє подолати труднощі швидше і навіть позбавитися від деяких симптомів фізичного болю. Іноді корисно навіть виговоритися перед істотою, яка не буде вас судити, щоб пережити гіркоту стало легше.
  2. Кішки - ідеальні компаньйони. Існує думка, що з котиків виходять не такі хороші компаньйони, як собака, але це не так. Швейцарські вчені довели, що відчуття від наявності кішки в будинку порівнянні з романтичними відносинами: вихованці завжди охоче ініціюють контакт і запам'ятовують доброту, повертаючи її в майбутньому.
  3. Діти, які живуть з кішками, рідше пропускають школу. Діти, в будинку яких є коти, у середньому пропускають на 9 навчальних днів у році менше, ніж всі інші. Наприклад, такі діти менше схильні до вушних інфекцій. Це пов'язано з тим, що імунітет власників пухнастих мурчиків зазвичай набагато вище.
  4. Кішки рятують від депресії. Безумовна любов кішки до свого власника привела дослідників до думки, що ці тварини можуть допомогти господареві пережити навіть депресію у важкій формі. Знання, що хтось любить тебе, хоча б кішка, робить боротьбу з труднощами набагато більш ефективною.
  5. Муркотання має лікувальний ефект. Кішки муркочуть в діапазоні 20-140 Герц, що сприятливо впливає на лікування деяких захворювань. Муркотання знижує напругу, зменшує задишку, позитивно впливає на загоєння кісткових і м'яких тканин, а також знижує кров'яний тиск.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто найбільше заробив на музиці у 2017 році – рейтинг Forbes
Наступна новина ГПУ обшукає робочі кабінети співробітників ПриватБанку
Останні новини
Схожі новини