Григорій Недопад став президентом Федерації волейболу Волині

Григорій Недопад став президентом Федерації волейболу Волині

Голову Волинської обласної ради Григорія Недопада обрали президентом Федерації волейболу Волині.

Про це він розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

«Для мене це велика честь і водночас – серйозна відповідальність. Попри високу зайнятість, я робитиму все від мене залежне, аби розвивати волейбол, організовувати змагання, оскільки ми маємо всі передумови для успіху в цьому напрямку. Маю необхідний досвід, оскільки в політику я прийшов зі спорту – в минулому очолював організацію, яка відповідала за спортивно-тренувальний комплекс і футбольні поля. Як батько, я намагаюся бути прикладом для своїх дітей, займаючись спортом і спонукаючи сина й дочку до тренувань і фізичного розвитку. Молодь необхідно відривати від гаджетів і залучати до спорту. Волейбол на Волині має велике майбутнє. Цей вид спорту повинен розвиватися в кожній громаді Волині. І я працюватиму, аби показати високий результат», – йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «На сесіях без політики ніяк», – Григорій Недопад про перший рік каденції. ІНТЕРВ’Ю

Очільник облради додає, що 5 грудня, на базі військового ліцею, відбудеться внутрішня обласна спартакіада за участю органів місцевого самоврядування. Будуть представлені команди з районів і з ОТГ, також і команда Волинської обласної ради.

«Ми вже починаємо рух в напрямку розвитку. Бажаю тренерам успіхів у підготовці своїх спортсменів, щоб у подальшому ми представляли їх на змаганнях різних рівнів. Я буду вас підтримувати і працюватиму на результат», – зазначає Недопад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 561 новий хворий та 8 смертей
Наступна новина Волиняни придбали близько сотні сучасних котлів у 104.ua
Останні новини
Схожі новини