Кулаков відреагував на звільнення за відпочинок у Туреччині

Кулаков відреагував на звільнення за відпочинок у Туреччині
Фото зі сторінки Олександра Кулакова

Тимчасовий виконувач обов’язків директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та позаштатний вже ексрадник із питань гуманітарної допомоги голови Волинської обласної ради Григорія Недопада  – Олександр Кулаков відреагував на звільнення з посади радника.

Пост про це опублікував сьогодні, 6 жовтня, у фейсбуці.

«Шановні волиняни, сьогодні побачив офіційний коментар голови Волинської обласної ради Григорія Вікторовича Недопада в мережі «Фейсбук». Вважаю за обов’язок відреагувати на цей пост, тому що особисто поважаю Григорія Вікторовича як керівника і як людину», – почав допис Олександр Кулаков.

Посадовець запевнив, що за кордон поїхав не за дорученням Григорія Недопада, а як голова і волонтер БО «Фонду національного розвитку».

«Ця поїздка була запланована заздалегідь і повністю співпадала з періодом запланованої відпустки, аби жодним чином не пов’язувати її із будь-якими посадовими питаннями. Це вже далеко не перша моя поїздка. До цього я неодноразово разом із іншими волонтерами відвідував Німеччину, Польщу, Румунію, Чехію і т. д. Хто дійсно стежить за моєю діяльністю як волонтера, бачить обсяги і вартість переданої гуманітарної допомоги, той розуміє, що вона не береться нізвідки. Основною метою цієї поїздки також було розв’язання гуманітарних питань», – запевняє Олександр Кулаков.

Також посадовець наголошує, що навіть коли він був за кордоном, Фонд активно функціонував. Зокрема, для волинських прикордонників привезли всюдихід «багі», кошти на придбання якого залучили від закордонних донаторів; остаточно завершили всі юридичні процедури, пов’язані із наданням БО «БФ «Фонд національного розвитку» статусу всесвітньо визнанної авторизованої благодійної організації в рамках проєктів «BENEVITY» та «HEWLETT-PACKARD ENTERPRISE»; передали подарунки та спортивний інвентар для дітей з синдромом «Дауна» в смт Маневичі; передано турнікети та бандажі для військових підрозділів тощо.

«Позбавлення мене повноважень громадського радника з питань гуманітарної допомоги ніяким чином не вплине на мою волонтерську і громадську діяльність – як би цього не бажали деякі «доброзичливці». Водночас дуже добре розумію, що далеко не всім подобається молодий та активний хлопчина з багатодітної родини, який без батьківської «опіки» та грошей досягнув у житті певних результатів. Абсолютно погоджуюся з Григорієм Вікторовичем, що попередні заслуги не надають жодній людині особливого статусу і ніяк не повинні бути амністією для прикриття «сумнівних» вчинків. Якщо я вчинив підло та несправедливо по відношенню до когось – то Бог мені суддя», – каже посадовець.

Також Олександр Кулаков наголошує, що сім‘я – це найвища цінність у житті людини! «Про таку сім’ю, яку я маю зараз, у своєму дитинстві я міг лише мріяти. Ті короткі миті, які сьогодні можу проводити з сім‘єю, для мене є ціннішими за будь-які посади і статуси. Не втрачаємо єдності, працюємо далі. У нас пріоритетна мета – перемога», – написав Кулаков.

Нагадаємо, дружина Олександра Кулакова виклала фото з їхнього спільного відпочинку в Туреччині. Після чого мережа вибухнула, адже під час воєнного стану чоловік не мав би виїхати за кордон. Сьогодні ж, 6 жовтня, Григорій Недопад позбавив Кулакова повноважень свого позаштатного радника.

Читайте також: Ексголова Луцької РДА каже, що обласні посадовці підробили його заяву


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Опалювальний сезон на Волині: що варто знати споживачам природного газу?
Наступна новина Прокуратура вимагає, аби у трьох медзакладах Луцька впорядкували укриття
Останні новини
Схожі новини