Григорій Пустовіт підтвердив, що захворів на коронавірус

Григорій Пустовіт підтвердив, що захворів на коронавірус

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт підтвердив, що захворів на коронавірус.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Пустовіт зазначив, що не знає де інфікувався, але підозрює, що це сталось під час пікету підприємців Центрального ринку.

«Так сталося, що і мене не оминув COVID-19. Де це відбулось і коли це сталось, мені достеменно невідомо, однак, допускаю що найбільш ймовірно, що я інфікувався під час пікетування міської ради підприємцями з Центрального ринку. Разом з тим нікого не хочу звинувачувати. Раз захворів, винен сам», – йдеться у дописі.

Також, він зазначає, що з 2 серпня перебуває вдома на самоізоляції, а громадським транспортом не користувався протягом останніх трьох тижнів.

«Прошу політичних опонентів не зловживати фактом моєї хвороби і не пов’язувати її з позицією міста щодо посилення карантинних заходів. Я, до прикладу, протягом останніх трьох тижнів громадським транспортом не користувався, який комусь так хотілося зупинити», – зазначив Пустовіт.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус виявили у ще 56 волинян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні створять систему відстежування контактів людей, які захворіли на COVID-19
Наступна новина У Білорусі обирають президента. В'їзд до Мінська охороняють правоохоронці
Останні новини
Схожі новини