Гройсман у Луцьку розповів про тиск на Продана, та чому захищає керівництво ДФС

Гройсман у Луцьку розповів про тиск на Продана, та чому захищає керівництво ДФС

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що не буде приховувати злочини, які кояться на митниці і вчергове оголосив війну контрабанді.

Про це він заявив під час офіційного візиту до Луцька, 23 серпня.

«Поки ми займались знищенням тих схем, які були, абсолютно непомічено почали створювати нові організовані злочинні схеми, в яких беруть участь, я наголошую на цьому, представники держави різних органів. І коли державна фіскальна служба, її керівник Продан прийшов до мене з цими даними, я побачив, що це просто якась катастрофа. Що країну грабують, кошти до бюджету не надходять. І це в таких важких ситуаціях, коли ми маємо ці кошти віддавати тим, хто їх потребує, бюджетникам, пенсіонерам, будувати нові дороги», - заявив Володимир Гройсман.

Таким чином, він дав доручення керівнику ДФС, Міністру внутрішніх справ і Національної поліції об’єднати зусилля для того, щоб припинити незаконне ввезення товарів на територію України.

«Щоб усі розмитнювали по справедливим цінам і наповнювали бюджет. Ця боротьба розпочалась. Мені дуже непросто, керівнику ДФС і митникам теж є непросто,чесно, тому що там теж є «паршиві вівці», які сприяють тому, щоб заводити корупцію на митниці і т.д. і сьогодні я можу сказати, що я буду захищати керівництво митниці і керівництво ДФС, яке буде боротися з цією контрабандою. Ми прикрили два найсильніших клани, які управляли цими потоками контрабанди, в Україну. Але одного тільки закрили за матеріалами ДФС і відпустили за 520 тисяч гривень внеску», - наголосив Прем’єр-міністра України Володимир Гройсман.

Також він відзначив, що дуже добре, що є такі керівники, як Мирослав Продан.

«Вчора він вийшов і сказав, що мені важко, на мене тиснуть, тиснуть на моїх рідних, близьких, але і це не має нікого зупинити. Тому вчора керівник ДФС Продан звернувся до НАБУ розслідувати тиск, який відбувається сьогодні, в тому числі, ми зараз викрили і думаю, що він протягом наступного місяця оприлюднить достатньо цікаве прізвище, хто займався контрабандою лісу з України», - запевнив Володимир Гройсман.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо, коли Луцьк зустріне загиблого на війні Георгія Ольховського
Наступна новина Агенство нерухомості «ВМБ-Нерухомість» вітає волинян з Днем Незалежності
Останні новини
Схожі новини