Гройсман заговорив про відставку

Гройсман заговорив про відставку

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив на брифінгу 4 червня, що подасть у відставку, якщо депутати парламенту не зможуть прийняти закон про антикорупційний суд.

«Без прийняття цього важливого рішення буде підірвано довіру як всередині суспільства до влади та інституцій влади, так і міжнародний авторитет буде значно пошкоджений», - цитує голову уряду «Обозреватель».

За його словами він має намір ретельно працювати з керівниками фракцій Верховної Ради з приводу закону про антикорупційний суд.

«Ми сьогодні стоїмо перед вибором: або подальший розвиток і вирішення багатьох питань..., якщо рішення не буде прийняте, знову таки дестабілізація... Я, як прем'єр-міністр України, прийняв для себе рішення: якщо цей суд, справедливий, незалежний, не буде створено, я складу з себе повноваження прем'єр-міністра України і подам у відставку», - заявив Гройсман.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рівному вночі згоріли два автомобілі. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина У центрі Луцька розмалювали стіну рекламою наркотиків. ФОТО
Останні новини
Схожі новини