Громадські активісти обговорили роботу «єдиного вікна» та спрощення митних процедур

Громадські активісти обговорили роботу «єдиного вікна» та спрощення митних процедур

Роботу «єдиного вікна» та спрощення митних процедур громадські активісти Волині обговорили в колі колег з усієї України.

Про це інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Представники Громадсько-консультативної ради платників податків при ГУ ДФС у Волинській області взяли участь у засіданні Митного комітету Громадської ради при ДФС України в режимі відеоселектору.

Відтак, протягом двох годин  громадські лідери та представники бізнес-спільноти обговорювали проблемні моменти та ситуації, що виникають в процесі проходження митних формальностей, зокрема за посередництвом системи «єдине вікно».

Власні зауваження, пропозиції та напрацювання щодо вдосконалення  митних процедур усі учасники зустрічі мають можливість спрямувати до Митного комітету Громадської ради при ДФС України з тим, щоб у вигляді конкретних законодавчих проектів вони вже незабаром вивчалися у профільному  комітеті Верховної ради  та урядових структурах.

Важливо, що жодних зауважень до діяльності Волинської митниці ДФС, зокрема щодо суттєвих затримок з оформленням митних вантажів в зв’язку з початком роботи системи «єдине вікно», в ході зустрічі не пролунало.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Справа хабарника із СБУ, лучанин-ошуканець та дуб за 11 тисяч гривень: ТОП-3 15 лютого
Наступна новина Скільки грошей треба для щастя: психологи назвали точну суму
Останні новини
Схожі новини