На виїзд з України очікують понад пів тисячі автівок та 50 автобусів

На виїзд з України очікують понад пів тисячі автівок та 50 автобусів

Вранці 28 грудня перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України зафіксовано черги із автівок, автобусів, а також вантажівок, зареєстрованих в е-черзі.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

Так, найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею. Зокрема, перед ПП "Устилуг" на виїзд очікують 60 легкових автомобілів та 5 автобусів (електронна черга), в "Угриневі" – 35 автівок та 3 автобуси. У "Рава-Руській" в чергах скупчилися 120 авто, у "Грушеві" тим часом стоять 50 легковиків та 4 автобуси. Крім того, в "Краківці" – 120 автомобілів та 6 автобусів (електронна черга), у "Шегинях" – 65 машин та 11 автобусів (електронна черга), тоді як в "Нижанковичах" – 11 вантажівок, зареєстованих в е-черзі, а в "Ягодині" – 7 автобусів в е-черзі. У "Смільниці" – 20 машин.

На кордоні зі Словаччиною в "Малих Селменцях" та "Малому Березному" без черг.  У пункті пропуску "Ужгород" стоять 20 автівок та 5 автобусів (електронна черга).

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у всіх пунктах пропуску. У "Тисі" на виїзд чекають 20 авто та 6 автобусів (електронна черга), у "Дзвінковому", "Косино" та "Лужанці" – по 10 легковиків. Крім того, перед ПП "Вилок" зафіксовано 15 машин.

У черзі на кордоні з Румунією очікують 3 автобуси (електронна черга) перед ПП "Порубне".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медики на Волині провели унікальну операцію 17-річній дівчині зі зрощенням нирок
Наступна новина Волинянка стала кращою спортсменкою з інвалідністю 2023 року
Останні новини
Схожі новини