У Луцьку гроші на зарплати освітянам та медикам можуть взяти з міської казни

У Луцьку гроші на зарплати освітянам та медикам можуть взяти з міської казни
джерело фото: images.unian.net

Через недостатнє фінансування з держбюджету, кошти, які у Луцьку можна було б спрямувати на розвиток міста, доведеться перекинути на виплату зарплат медикам та освітянам.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань комунального майна та приватизації 27 серпня, – пише ІА Волинські новини.

Про виконання бюджету Луцька за перше півріччя інформувала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова. З її слів, завдяки перевиконанню міського бюджету за перше півріччя цього року до загального фонду додатково отримали 48 мільйонів гривень. З цієї суми 40 мільйонів вже розподілили у червні. Профінансували усі казначейські статті видатків. Заборгованість виникла тільки за субсидіями у зв’язку з тим, що з держбюджету надійшло недостатньо коштів для розрахунків з надавачами житлово-комунальних послуг.

Найбільш нагальною проблемою лишається виплата заробітної плати освітянам та медикам. Якщо держава дасть ресурси, то до 49 мільйонів можна буде спрямувати на розвиток міста. Якщо ж субвенцію місто не отримає, то 50 мільйонів з коштів перевиконання міського бюджету доведеться спрямувати на виплату зарплати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк «дає п’ять» волинським пенсіонерам
Наступна новина «Вигравати можна креативно», - Антон Бугайчук розповів про «ЛІХТАР» і примітивний політичний PR
Останні новини
Схожі новини