Гурт «Бумбокс» дасть обіцяні концерти у Луцьку та Ковелі

Гурт «Бумбокс» дасть обіцяні концерти у Луцьку та Ковелі

Відомий гурт «Бумбокс» таки приїде до Луцька з сольним концертом. Продовження туру заплановано на березень-квітень 2018 року.

Зокрема, як повідомив керівник та продюсер гурту Олексій Согомонов, гурт таки відіграє обіцяні концерти у п’яти Українських містах, де вони були відмінені.

«Вважайте це першим офіційним анонсом – в березні і квітні «Бумбокс», як ми і обіцяли, повертається у ті п’ять міст, де були відмінені концерти туру «Голий король». Я говорю про Рівне, Тернопіль, Маріуполь, Луцьк і Кривий Ріг», - повідомив Олексій Согомонов.

Також він зауважив, що вперше в рамках всеукраїнського туру гурт «Бумбокс» дасть сольні концерти у Кам'янець-Подільському та Ковелі. Тож вже за кілька днів вже розпочнеться продаж квитків у міських та електронних касах.

Нагадаємо, гурт «Бумбокс» на другий день фестивалю «Бандерштат» презентував у Луцьку пісню, «Голий король» що стала титульним синглом до однойменного альбому. Ще тоді фронтмен гурту Андрій Хливнюк пообіцяв повернутись восени до Луцька з концертом. Тож у рамках масштабного всеукраїнського туру, «Бумбокс» мав відвідати обласний центр Волині ще 6 жовтня. Проте концерт гурту у драмтеатрі неочікувано скасували. Згодом стало відомо, що організатори туру змінили графік концертів через запрошення у США,  де «Бумбокс» відіграв концерти у Маямі, Сан-Франциско та інших містах.

Таким чином, вже в березні-квітні лучани та ковельчани отримають можливість відвідати концерт гурту у рамках туру «Голий король».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поки яловичина дорожчає, свинина дешевшає
Наступна новина З луцького готелю Noble зняли статус п'ятизіркового
Останні новини
Схожі новини