З луцького готелю Noble зняли статус п'ятизіркового

З луцького готелю Noble зняли статус п'ятизіркового

Новий луцький готель Noble Boutique Hotel опинився на авторитетному сайті Booking.com з амбітною позначкою – «п`ятизірковий».

Лучанин Дмитро Щоголєв навіть написав блог на сайті «Таблоїд Волині», де висміяв пафосність власників готелю. На думку блогера, Noble Boutique Hotel не дотягує до такої, найвищої серед готелів, оцінки. Думку дописувача підтримали коментатор, повідомляє Волинський інформаційний портал.

За тиждень з сайту Booking.com зникла позначка про «5-тизірковість» луцького закладу. Очевидно, що експерти українського офісу цієї міжнародної компанії звернули увагу на невідповідність заявленого сервісу Noble Boutique Hotel і стандартам готельного бізнесу, й обтрусили «зірочки» з сторінки закладу.

Інформації про цей «найвищий статус» вже немає на сайті готелю, візитках і чеках. Хоча згідно з Національним стандартом класифікації готелів ДСТУ «Категорію готелю зазначають на його вивісці, на квитанціях, у реєстраційній картці гостя та в рекламних документах».

Зараз готель Noble Boutique Hotel вже позбавлений незаслуженого «найвищого статусу» на авторитетних міжнародних ресурсах і не ризикує писати про це на офіційному сайті, чеках і рекламних матеріалах.

Інформація про незаслужену 5-тизірковість є тільки на комерційних сервісах, які за рекламний бюджет напишуть будь-яку хвалебну оду про клієнта. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гурт «Бумбокс» дасть обіцяні концерти у Луцьку та Ковелі
Наступна новина Як пити алкоголь і не набирати зайву вагу: поради
Останні новини
Схожі новини