Новий гурт екс-лучанки Тетяни Власової випустив першу пісню. ВІДЕО

Новий гурт екс-лучанки Тетяни Власової випустив першу пісню. ВІДЕО

Український рок-гурт АССА, солісткою якого є екс-лучанка Тетяна Власова, змінив назву – тепер колектив називається VLASNA і вже випустив під новим іменем свій перший сингл.

За два роки існування гурт АССА встиг стати номінантом всеукраїнської музичної премії YUNA як «Новий подих» української музики, виступити на багатьох великих фестивалях, а їх останній трек «Дощем» неодноразово очолював національний рок-чарт «НеПопса» на радіостанції Джем ФМ.

Читати також: Місто, з якого радісно втекла у 16 років, - луцька співачка Тетяна Власова про Луцьк

За словами фронтвумен групи Тетяни Власової, в якийсь момент у неї сталася сильна переоцінка цінностей, що вплинуло і на пісні, і на всю філософію гурту, і в цілому на ставлення до того, що і навіщо вони роблять.

– Хотілося обнулитися, взяти друге дихання і піти далі. Але вантаж усього, що ми зробили за ці роки, не дуже цьому сприяв. Випускаючи пісню "Дощем" кілька місяців тому, ми вже знали, що для групи АССА вона стане переломною і останньої. Далі – тільки з чистого аркуша, – каже Власова.

Музиканти стверджують, що тепер їх музика буде більш вільною, а в чомусь, можливо – і більш хуліганською.

– VLASNA звучить голосно і красиво, водночас трохи співзвучно і з нашою минулою назвою, і з моїм прізвищем, так що це все не випадково, – коментує Таня.

– Іноді потрібно дуже добре видихнути, перш ніж знову почати дихати на повну силу. Пісня «Дихати» саме про це – про внутрішню свободу, яка і дає нам можливість вільного дихання. І, звичайно, про тих важливих для нас людей або важливі речі, завдяки яким ми завжди рухаємося далі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку продовжують продавати алкоголь і цигарки неповнолітнім. ФОТО
Наступна новина Назвали топ-5 продуктів, які сприяють появі зморшок
Останні новини
Схожі новини